Våre folk - Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi
VKM består av et vitenskapelig sekretariat på 23 personer og en komité med120 medlemmer. Medlemmene deltar i kraft av sin ekspertise, og representerer ikke institusjonen de er ansatt ved eller andre interesser.
- Vis alle
- Sekretariatet
- Hovedkomiteen
- Dyrehelse og dyrevelferd
- Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi
- Forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester
- Biologisk mangfold
- Fôr
- CITES
- Genmodifiserte organismer-legemidler
- Genmodifiserte organismer
- Hygiene og smittestoffer
- Mikrobiell økologi
- Plantehelse
- Plantevernmidler
- Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk
Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi
-
Anine Christine Medin
Medlem av faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi. Ph.d.
T: 38 14 14 28
M: 474 63 893
-
Gry Irene Granli Schultz
Medlem av faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi
M: 408 83 658
-
-
Ingrid Kvestad
Medlem av faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi
M: 994 00 431
-
Knut Tomas Dalen
Medlem av faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi. Dr.Philos.
T: 22 85 15 15
-
Lars Thore Fadnes
Medlem av faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi. Professor.
M: 55 97 01 73
-
Lene Frost Andersen
Medlem av faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi. Professor.
M: 47 36 55 94
-
Lise Madsen
Medlem av faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi
M: 414 76 177
-
Tor A. Strand
Leder av faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi og medlem av hovedkomiteen. Professor.
M: 90 97 10 86
-
Vegard Lysne
Medlem av faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi. Ph.d. PERMISJON.
M: 41668218
-