Våre folk - Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi

VKM består av et vitenskapelig sekretariat på ca 24 personer og en komité med ca 103 medlemmer. Medlemmene deltar i kraft av sin ekspertise, og representerer ikke institusjonen de er ansatt ved eller andre interesser.

Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi

  1. Anine Christine Medin

    Medlem av faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi. Phd.

    T: 38 14 14 28
    M: 474 63 893

  2. Catherine Schwinger

    Medlem av faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi

    T: 55 58 97 33

  3. Knut Tomas Dalen

    Medlem av faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi. Dr.Philos.

    T: 22 85 15 15

  4. Kristin Holvik

    Medlem av faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi. Phd.

    T: 21 07 83 97

  5. Lene Frost Andersen

    Nestleder for faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi. Professor.

    M: 47 36 55 94

  6. Lisbeth Dahl

    Medlem av faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi. Dr.Scient

    M: 47 29 16 89

  7. Martinus Løvik

    Medlem av faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi. Professor.

    T: 91 37 73 88

  8. Sigrun Henjum

    Medlem av faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi. Phd.

    M: 41 55 09 07

  9. Stine Marie Ulven

    Medlem av faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi. Professor.

    T: 22 84 02 08

  10. Tonje H. Stea

    Medlem av faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi. Phd.

    T: 38 14 23 24

  11. Tor A. Strand

    Leder av faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi og medlem av hovedkomiteen. Professor.

    M: 90 97 10 86

  12. Vegard Lysne

    Medlem av faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi

    M: 41668218