
Våre folk - Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi
VKM består av et vitenskapelig sekretariat på ca 22 personer og en komité med ca 100 medlemmer. Medlemmene deltar i kraft av sin ekspertise, og representerer ikke institusjonen de er ansatt ved eller andre interesser.
- Vis alle
- Sekretariatet
- Hovedkomiteen
- Dyrehelse og dyrevelferd
- Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi
- Forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester
- Fremmede organismer og handel med truede arter (CITES)
- Fôr
- Genmodifiserte organismer
- Hygiene og smittestoffer
- Mikrobiell økologi
- Plantehelse
- Plantevernmidler
- Tillsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk
Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi
-
Christine Louise Parr
Medlem av faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi. Phd.
T: 67 23 52 48
-
Knut Tomas Dalen
Medlem av faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi. Dr.Philos.
T: 22 85 15 15
-
Kristin Holvik
Medlem av faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi. Phd.
T: 21 07 83 97
-
Lene Frost Andersen
Nestleder for faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi. Professor.
M: 47 36 55 94
-
Lisbeth Dahl
Medlem av faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi. Dr.Scient
M: 47 29 16 89
-
Martinus Løvik
Medlem av faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi. Professor.
T: 91 37 73 88
-
Sigrun Henjum
Medlem av faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi. Phd.
M: 41 55 09 07
-
Stine Marie Ulven
Medlem av faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi. Professor.
T: 22 84 02 08
-
Tonje H. Stea
Medlem av faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi. Phd.
T: 38 14 23 24
-
Tor A. Strand
Leder av faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi og medlem av hovedkomiteen. Professor.
M: 90 97 10 86