Fôr
Faggruppen vurderer risiko knyttet til fôr til dyr på land og i vann, som produksjonsmetoder, råvarer, tilsetningsstoffer, smittestoffer, genmodifiserte organismer og hvordan fôret påvirker dyrehelse.
Kontakt
Her finner du alle publiserte risikovurderinge og risikovurderinger under arbeid fra faggruppen for fôr.
Bruk av gjødselvarer som inneholder tungmetaller og arsen kan føre til at vi over tid får mer av slike stoffer i næringskjeden. Økning av arsen, kadmium, bly og kvikksølv er spesielt uønsket.
Å vurdere risiko betyr å vurdere sannsynligheten for at en identifisert fare fører til skade, og hvor alvorlig skaden er.
Uavhengig og tverrfaglig
Medlemmene er faglig uavhengige og deltar i kraft av sin ekspertise. De representerer ikke institusjonen de er ansatt ved eller andre interesser.
Ingen kan instruere komiteen eller sekretariatet i faglige spørsmål.