Fôr
Faggruppen vurderer risiko knyttet til fôr og fôrtilsetninger til dyr på land og i vann.
Faggruppen vurderer risiko knyttet til produksjonsmetoder, råvarer, tilsetningsstoffer, smittestoffer, slam- og gjødselprodukter, genmodifiserte organismer og hvordan fôret påvirker dyrehelse, humanhelse og effekter på miljø.
Kontakt

Finn risikovurderinger - søk etter pågående risikovurderinger

Finn risikovurderinger - Søk etter publiserte risikovurderinger

Agenda og referat fra møter
Her finner du agenda og referat fra møter i faggruppen for fôr.
Utvalgt rapport
Hovedbudskap: Bruk av gjødselvarer som inneholder tungmetaller og arsen kan føre til at vi over tid får mer av slike stoffer i næringskjeden. Økning av arsen, kadmium, bly og kvikksølv er spesielt uønsket.
Slik vurderer vi risiko
Å vurdere risiko betyr å vurdere hvor sannsynlig det er at en fare som vi kjenner, fører til skade. I tillegg må vi vurdere hvor alvorlig skaden er.