Til innholdet
Publikasjoner
Publiserte vitenskapelige vurderinger
Pågående vitenskapelige vurderinger
Innspill til EFSA
VKM Report og VKM Bulletin
Arbeidsprosessene bak VKMs vitenskapelige vurderinger
Om EFSA
Hva er EFSA og hvordan er VKM tilknyttet?
Artikkel 36-oppdrag
Nettverkene
Arbeid for EFSA
Reviderte rutiner som følge av «Åpenhetsforordningen»
Slik kan norske organisasjoner samarbeide med EFSA
Søk etter innspill til EFSA
Om CITES
Hva er CITES og hvordan er VKM tilknyttet?
Dynamiske lister og partsmøter
Non-detriment finding
Finn risikovurderinger - søk etter pågående risikovurderinger
Finn risikovurderinger - søk etter publiserte risikovurderinger
Om VKM
Her finner du oss
Uavhengig og tverrfaglig
Slik vurderer vi risiko
Våre fagområder
For pressen
Våre folk
Hovedkomiteen og faggruppene
Biologisk mangfold
CITES
Dyrehelse og dyrevelferd
Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi
Fôr
Forurensning, naturlige toksiner og medisinrester
Genmodifiserte organismer-legemidler
Genmodifiserte organismer
Hygiene og smittestoffer
Mikrobiell økologi
Plantehelse
Plantevernmidler
Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk
Sök
Looking for English content?
Try our English language search
Hjem
/
Hovedkomiteen og faggruppene
/
Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk
/
Hva inneholder maten?
/
Hvordan forskes det på tilsetningsstoffer og tarmhelse?
Hvordan forskes det på tilsetningsstoffer og tarmhelse?
Fakta om tilsetningsstoffer
Alle godkjente tilsetningsstoffer har et E-nummer. Det betyr at stoffet er vurdert av den europeiske myndighet for næringsmiddeltrygghet (EFSA) og at det er godkjent av EU-kommisjonen for bruk som tilsetningsstoff i EU/EØS
Hvilke tilsetningsstoffer ser vi på?
Dette mener noen av ekspertene våre
Hvorfor ser vi på all forskning om tilsetningsstoffer og tarmhelse?