Til innholdet
VKM - Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Del siden Facebook logo Twitter logo
Looking for English content? Try our English language search

Vitenskapelige vurderinger og andre publikasjonerkeyboard_arrow_down

  • Publiserte vitenskapelige vurderinger
  • Vitenskapelige vurderinger under arbeid
  • Innspill til EFSA
  • VKM Report

Om EFSAkeyboard_arrow_down

  • Hva er EFSA og hvordan er VKM tilknyttet?
  • Artikkel 36-oppdrag
  • Nettverkene
  • Arbeid for EFSA
  • EU-FORA
  • Reviderte rutiner som følge av «Åpenhetsforordningen»
  • Siste fra EFSA

Om VKMkeyboard_arrow_down

  • Uavhengig og tverrfaglig
  • Her finner du oss
  • Ledige stillinger
  • Våre folk
  • For pressen

Hovedkomiteen og faggruppenekeyboard_arrow_down

  • Slik vurderer vi risiko
  • Oppnevning av medlemmer
  • Dette sier medlemmene
  • Slik vurderer vi risiko ved GMO
  • Hva er CITES og hvordan er VKM tilknyttet?

Hjem /

  • Hjem
  • / Hovedkomiteen og faggruppene
  • / Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk
  • / Innhold i mat
  • / Hvordan forskes det på tilsetningsstoffer og tarmhelse?
chrondus crispus, irish moss, carragenan

Hvordan forskes det på tilsetningsstoffer og tarmhelse?

Les fakta om tilsetningsstoffer

Hvilke tilsetningsstoffer ser vi på?

Hvorfor ser vi på all forskning om tilsetningsstoffer og tarmhelse?

Dette mener noen av ekspertene våre

Vitenskapskomiteen for mat og miljø

T: 21 62 28 00
vkm@vkm.no

Postboks 222 Skøyen
0213 Oslo

©2004-2023 VKM CC BY-ND 4.0 Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Besøksadresse:

Myrens Verksted 3 L

0473 Oslo


Personvernerklæring/Cookies

Tilgjengelighetserklæring

Organisasjonsnummer:
983 744 516


Nettredaktør: Tanya Kristiansen
Ansvarlig redaktør: Ingrid M. Høie

LinkedIn-ikon

Facebook

Twitter-ikon

Twitter

LinkedIn-ikon

LinkedIn