Risikovurderinger og andre publikasjonerkeyboard_arrow_down

Om EFSAkeyboard_arrow_down

Om VKMkeyboard_arrow_down

Hovedkomiteen og faggruppenekeyboard_arrow_down

Logo og infografikker

Radioaktivitet i mat

Stråling og radioaktivitet.åpnes i nytt vindu

Stråledoser og effekter.åpnes i nytt vindu

©Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM). Illustrasjon: Brace AS/Monica A. Widing

Nytte risikovurdering av fisk

Fisk er sunt og helsebringende.åpnes i nytt vindu

Nytte risikovurdering av fisk.åpnes i nytt vindu

Miljøgifter i mat.åpnes i nytt vindu

©Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM). Illustrasjon: Brace AS/Monica A. Widing

Mikroorganismer i biostimulanter

Mikroorganismer i biostimulanter (engelsk).PDF 

©Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM). Illustrasjon: Brace AS/Monica A. Widing

Listeria i mat

Forurensning med Listeria.PDF

©Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM). Illustrasjon: Brace AS/Monica A. Widing

Husdyrgjødsel og plantehelserisiko

Plantehelserisiko ved bruk av husdyrgjødsel fra slakterier infografikk (engelsk).PDF

©Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM). Illustrasjon: Brace AS/Monica A. Widing

Antibiotikaresistente bakterier
Akrylamid i mat
VKMs logo

For webåpnes i nytt vindu

Kontakt Astrid for trykklar logo.

©VKM

Infografikk om eksempler på spredningsveier for antibiotikaresistente bakterier

©VKM. Illustrasjon: Brace AS/Monica A. Widing

Vitenskapskomiteen for mat og miljø

T: 21 62 28 00
@: vkm@vkm.no

 

Postboks 222 Skøyen
0213 Oslo

Organisasjonsnummer:
983 744 516


Nettredaktør: Tanya Kristiansen
Ansvarlig redaktør: Ingrid M. Høie