Logo og infografikker

Radioaktivitet i mat

Stråling og radioaktivitet. Åpnes i nytt vindu.

Stråledoser og effekter. Åpnes i nytt vindu.

©Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM). Illustrasjon: Brace AS/Monica A. Widing

Nytte risikovurdering av fisk
Mikroorganismer i biostimulanter

Mikroorganismer i biostimulanter (engelsk). Pdf, 2.1 MB, åpnes i nytt vindu. 

©Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM). Illustrasjon: Brace AS/Monica A. Widing

Listeria i mat

Forurensning med Listeria. Pdf, 11.4 MB, åpnes i nytt vindu.

©Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM). Illustrasjon: Brace AS/Monica A. Widing

Husdyrgjødsel og plantehelserisiko

Plantehelserisiko ved bruk av husdyrgjødsel fra slakterier infografikk (engelsk). Pdf, 3 MB, åpnes i nytt vindu.

©Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM). Illustrasjon: Brace AS/Monica A. Widing

Antibiotikaresistente bakterier
Akrylamid i mat
VKMs logo

For web Åpnes i nytt vindu.

Kontakt Tanya for trykklar logo.

©VKM

Kontakt

Tanya Samuelsen Kristiansen

Senior kommunikasjonsrådgiver og nettredaktør

M: 95 09 41 50
Send e-post

Infografikk om eksempler på spredningsveier for antibiotikaresistente bakterier

©VKM. Illustrasjon: Brace AS/Monica A. Widing

Vitenskapskomiteen for mat og miljø

T: 21 62 28 00
@: vkm@vkm.no

 

Postboks 222 Skøyen
0213 Oslo

Organisasjonsnummer:
983 744 516


Nettredaktør: Tanya Kristiansen
Ansvarlig redaktør: Ingrid M. Høie