Logo og infografikker
Stråling og radioaktivitet. Åpnes i nytt vindu.
Stråledoser og effekter. Åpnes i nytt vindu.
©Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM). Illustrasjon: Brace AS/Monica A. Widing
Fisk er sunt og helsebringende. Åpnes i nytt vindu.
Nytte risikovurdering av fisk. Åpnes i nytt vindu.
Miljøgifter i mat. Åpnes i nytt vindu.
©Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM). Illustrasjon: Brace AS/Monica A. Widing
Mikroorganismer i biostimulanter (engelsk). Pdf, 2.1 MB, åpnes i nytt vindu.
©Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM). Illustrasjon: Brace AS/Monica A. Widing
Forurensning med Listeria. Pdf, 11.4 MB, åpnes i nytt vindu.
©Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM). Illustrasjon: Brace AS/Monica A. Widing
©Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM). Illustrasjon: Brace AS/Monica A. Widing
Eksempler på spredningsveier for antibiotikaresistente bakterier. Pdf, 1.5 MB, åpnes i nytt vindu.
Overføring av antibiotikaresistente bakterier i tarmen. Pdf, 3.2 MB, åpnes i nytt vindu.
Slik blir bakterier resistente. Pdf, 3.2 MB, åpnes i nytt vindu.
Slik sprer antibiotikaresistens seg fra en bakterie til en annen. Pdf, 1.5 MB, åpnes i nytt vindu.
©Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM). Illustrasjon: Brace AS/Monica A. Widing
Kontakt
Senior kommunikasjonsrådgiver og nettredaktør

©VKM. Illustrasjon: Brace AS/Monica A. Widing