Risikovurderinger og andre publikasjonerkeyboard_arrow_down

Om EFSAkeyboard_arrow_down

Om VKMkeyboard_arrow_down

Hovedkomiteen og faggruppenekeyboard_arrow_down

Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi

Merking av sukker/tilsatt sukker i EU

Rapportnr: 2008: 51

Bestilt:

Publisert: 17.12.2008

 
Last ned hele rapporten arrow_downward

Hovedbudskap:

Faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi har på oppdrag fra Mattilsynet vurdert EFSA rapporten ”The setting of nutrient profiles for foods bearing nutrition and health claims”.

Faggruppens konklusjoner kan leses i vedlagt dokument.

Kontakt

Bente Mangschou

Prosjektleder. Klinisk ernæringsfysiolog

T: 21 62 28 07
Send e-post

Vitenskapskomiteen for mat og miljø

T: 21 62 28 00
@: vkm@vkm.no

 

Postboks 222 Skøyen
0213 Oslo

Besøksadresse:

Sandakerveien 24 C (inngang D11) 0473 Oslo

Organisasjonsnummer:
983 744 516

 

Nettredaktør: Astrid Tvedt
Ansvarlig redaktør: Ingrid M. Høie