VKM-logo

Risikovurderingerkeyboard_arrow_down

Om EFSAkeyboard_arrow_down

Om VKMkeyboard_arrow_down

Hovedkomiteen og faggruppenekeyboard_arrow_down

Fôr

Commentary on dietary exposure on endosulfan in fish

Rapportnr: 2006: 01

Bestilt:

Publisert: 02.01.2006

Last ned hele rapporten arrow_downward

Hovedbudskap:

VKMs faggruppe for fôr har sett på flere nye studier om endorsulfan i fiskefôr. Faggruppen konkluderer med at disse kan bidra til å legge grunnlaget for en risikovurdering av sensitivitet hos fisk for endosulfan i fôr.


Kontakt

Vitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM)

T: 21 62 28 00
@: vkm@vkm.no

 

Postboks 4404 Nydalen
0403 Oslo

Besøksadresse:

Sandakerveien 24 C (inngang D11) 0473 Oslo

Organisasjonsnummerr:
983 744 516

 

Nettredaktør: Astrid Tvedt
Ansvarlig redaktør: Ingrid M. Høie