Risikovurderinger og andre publikasjonerkeyboard_arrow_down

Om EFSAkeyboard_arrow_down

Om VKMkeyboard_arrow_down

Hovedkomiteen og faggruppenekeyboard_arrow_down

Trygg mat forutsetter forskning, kartlegging og overvåkning

16. oktober 2017

Vitenskapskomiteen trenger forskningsresultater av høy kvalitet og kunnskap om norske forhold for å kunne gi solide og gode risikovurderinger som skal ivareta norske forbrukere og som har betydning for norsk matindustri og mateksport.

Publisert første gang 8. mai 2014

 

I en ny rapport oppsummerer VKM hvor det er størst behov for mer forskning, kartlegging og overvåkning

VKM understreker behovet for oppdatert kunnskap om norske forhold.

Følg oss

Twitter-ikon

Bloggarkiv

Vitenskapskomiteen for mat og miljø

T: 21 62 28 00
@: vkm@vkm.no

 

Postboks 222 Skøyen
0213 Oslo

Organisasjonsnummer:
983 744 516


Nettredaktør: Tanya Kristiansen
Ansvarlig redaktør: Ingrid M. Høie