Risikovurderinger og andre publikasjonerkeyboard_arrow_down

Om EFSAkeyboard_arrow_down

Om VKMkeyboard_arrow_down

Hovedkomiteen og faggruppenekeyboard_arrow_down

Lek og lær om kjøkkenhygiene med mattrygghetsspåen

12. mars 2018

Bilde av spå

Hvordan ser du at kjøttdeigen er godt nok stekt? Og hvordan kan du kjøle ned maten raskt? Prøv mattrygghetspåen vår sammen med barna og lek og lær om kjøkkenhygiene.

Av Astrid Tvedt, senior kommunikasjonsrådgiver. Publisert første gang 8. april 2015.

 

Spåen er beregnet på barn i småskolen, og det er lurt at en voksen er med og forklarer spørsmålene og svarene for barna.

Får dere lyst til å lære mer om trygg mat og kjøkkenhygiene etter å ha brukt spåen, kan dere laste ned Mattilsynets kjøkkenplakatlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu og fem nøkler til tryggere mat fra Verdens helseorganisasjon (WHO)lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Spørsmålene og svarene i spåen er hentet fra disse plakatene.

Last ned spåen her, klipp ut og brett i vei.lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Spåen er laget av Mattilsynetlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu og VKM.

Still oss spørsmål eller kommenter innlegget

Kommentarer

    Du må være logget inn for å få kommentere

    Lukket for flere kommentarer

    1000

    Følg oss

    Bloggarkiv

    Vitenskapskomiteen for mat og miljø

    T: 21 62 28 00
    @: vkm@vkm.no

     

    Postboks 4404 Nydalen
    0403 Oslo

    Besøksadresse:

    Sandakerveien 24 C (inngang D11) 0473 Oslo

    Organisasjonsnummer:
    983 744 516

     

    Nettredaktør: Astrid Tvedt
    Ansvarlig redaktør: Ingrid M. Høie