-
Plantevernmidler – på boks og med vinger
Legg igjen kommentarer
Plantevernmidler beskytter mot skadegjørere som insekter, sopp og ugress og bidrar til at vi kan produsere mer mat på samme jordbruksareal. De mest brukte plantevernmidlene er kjemiske stoffer, men snylteveps, marihøner og bakterier kan også gjøre nytten.
Les mer
-
Er det trygt å spise frukt og grønt med rester av plantevernmidler?
Legg igjen kommentarer
Les mer
-
Europeisk samarbeid for å trygge maten og miljøet
Legg igjen kommentarer
Les mer
-
VKMs rapport om sammenlikning av økologisk og konvensjonell mat og matproduksjon
Legg igjen kommentarer
Les mer
-
VKM deltar i forskningsdebatt om økologisk mat og helse
Legg igjen kommentarer
Les mer
-
Trygg mat forutsetter forskning, kartlegging og overvåkning
Legg igjen kommentarer
Les mer
Kategorier
- Vis alle kategorier
- Dyrehelse (10)
- Dyrevelferd (13)
- Ernæring (18)
- Forurensning (15)
- Fremmede organismer (8)
- Genmodifiserte organismer (2)
- Kosmetikk (3)
- Matemballasje (3)
- Mikrobiell økologi (3)
- Mikroorganismer (5)
- Om arbeidet (9)
- Plantehelse (6)
- Plantevernmidler (12)
- Smittestoffer (12)
- Tilsetningsstoffer (10)
- Truede arter (CITES) (4)
- Trygg mat (17)
- Ukategorisert (0)
Arkiv