-
Spørsmål og svar radioaktivitet
Legg igjen kommentarer
23. august 2017 publiserte VKM risikovurdering av radioaktive stoffer i mat. Her finner du spørsmål og svar om radioaktivitet.
Les mer
-
Radioaktive stoffer i mat
Legg igjen kommentarer
Les mer
-
Europeisk samarbeid for å trygge maten og miljøet
Legg igjen kommentarer
Les mer
-
Kvikksølv og fisk
4 kommentarer
Les mer
-
Slik har VKM arbeidet for å vurdere nytte- og risiko av å spise fisk
Legg igjen kommentarer
Les mer
-
Fordelene med å spise fisk er langt større enn risikoen fra miljøgifter
Legg igjen kommentarer
Les mer
-
Morsmelk – helsefordeler og miljøgifter
Legg igjen kommentarer
Les mer
-
Spørsmål og svar om VKMs nytte- og risikovurdering av fisk
Legg igjen kommentarer
Les mer
-
Hva vet forskerne om cocktaileffekter?
Legg igjen kommentarer
Les mer
-
VKM deltar i forskningsdebatt om økologisk mat og helse
Legg igjen kommentarer
Les mer
-
Bly i kuler og hagl
1 kommentar
Les mer
-
Risiko knyttet til grilling av mat
Legg igjen kommentarer
Les mer
-
Trygg mat forutsetter forskning, kartlegging og overvåkning
Legg igjen kommentarer
Les mer
-
Er det trygt å spise kjøtt fra elg, hjort, rådyr, dåhjort og villrein som er skutt med blyholdig ammunisjon?
Legg igjen kommentarer
Les mer
-
Fordelene ved morsmelk oppveier risikoen fra miljøgifter
Legg igjen kommentarer
Les mer
Kategorier
- Vis alle kategorier
- Dyrehelse (10)
- Dyrevelferd (13)
- Ernæring (18)
- Forurensning (15)
- Fremmede organismer (8)
- Genmodifiserte organismer (2)
- Kosmetikk (3)
- Matemballasje (3)
- Mikrobiell økologi (3)
- Mikroorganismer (5)
- Om arbeidet (9)
- Plantehelse (6)
- Plantevernmidler (12)
- Smittestoffer (12)
- Tilsetningsstoffer (10)
- Truede arter (CITES) (4)
- Trygg mat (17)
- Ukategorisert (0)
Arkiv