Risikovurderinger og andre publikasjonerkeyboard_arrow_down

Om EFSAkeyboard_arrow_down

Om VKMkeyboard_arrow_down

Hovedkomiteen og faggruppenekeyboard_arrow_down

  • Har kalkunen det bra? 



    16. oktober 2017 Legg igjen kommentarer

    Bilde av kalkun

    Kalkunbryst smaksatt med friske urter eller griljert i sennep gis oss vann i munnen. Men før kalkunen havner på tallerkenen er nettopp brystet utsatt for fukt og hudskader. Det er krevende å sikre dyrevelferden i kalkunproduksjon. 

    Les mer

Følg oss

Arkiv

Vitenskapskomiteen for mat og miljø

T: 21 62 28 00
@: vkm@vkm.no

 

Postboks 222 Skøyen
0213 Oslo

Besøksadresse:

Sandakerveien 24 C (inngang D11) 0473 Oslo

Organisasjonsnummer:
983 744 516


Nettredaktør: Tanya Kristiansen
Ansvarlig redaktør: Ingrid M. Høie