Alle under arbeid | Status keyboard_arrow_down | Rapportnr keyboard_arrow_down | Bestilt keyboard_arrow_down | Publisert keyboard_arrow_down |
---|---|---|---|---|
Hovedkomiteen Fisk i norsk kosthold - nytte- og risikovurdering |
Under arbeid | 10.04.2019 | 07.06.2022 | |
Hovedkomiteen Risikorangering av fremmedstoffer i mat - hvilke matvarer er det relevant å overvåke? |
Under arbeid | 10.04.2019 | 09.06.2022 | |
Mikrobiell økologi Antimikrobiell resistens i miljøet |
Under arbeid | 15.04.2021 | 13.06.2022 | |
Dyrehelse og dyrevelferd Dyrevelferd hos fjørfe i Norge - kunnskapsoppsummering |
Under arbeid | 22.12.2021 | 15.06.2022 | |
Plantevernmidler Kombinasjonseffekter av plantevernmiddelrester i mat |
Under arbeid | 28.04.2022 | 22.06.2022 | |
Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Kaliumklorid som erstatning for salt – vurdering av nytte og risiko |
Under arbeid | 12.05.2021 | 24.08.2022 | |
Fremmede organismer og handel med truede arter (CITES) Hold av katt: risiko for biologisk mangfold og dyrevelferd |
Under arbeid | 17.02.2021 | 30.08.2022 | |
Fremmede organismer og handel med truede arter (CITES) Havnespy – vurdering av risiko for norsk biologisk mangfold |
Under arbeid | 27.01.2022 | 18.10.2022 | |
Fremmede organismer og handel med truede arter (CITES) Vårjakt på ender - risiko for biologisk mangfold og dyrevelferd |
Under arbeid | 17.03.2022 | 01.11.2022 | |
Fremmede organismer og handel med truede arter (CITES) Utsetting av fasan og rapphøns for trening av fuglehunder - konsekvenser for biologisk mangfold, dyrevelferd og dyrehelse |
Under arbeid | 07.04.2022 | 30.11.2022 | |
Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Jod – vurdering av foreslåtte maksimumsgrenser i kosttilskudd |
Under arbeid | 19.03.2018 | 30.11.2022 |