Risikovurderinger og andre publikasjonerkeyboard_arrow_down

Om EFSAkeyboard_arrow_down

Om VKMkeyboard_arrow_down

Hovedkomiteen og faggruppenekeyboard_arrow_down

Risikovurderinger og andre publikasjoner

Rapportnr Bestillt Publisering

Hovedkomiteen | Fôr | Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi

Nytte- og risikovurdering av fisk i norsk kosthold - en oppdatering av VKMs rapport fra 2006 basert på ny kunnskap
2014: 15 18.09.2013 15.12.2014

Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk

Oversikt over risikovurderinger som er gjort av "andre stoffer"
2014: 14 06.05.2014 04.12.2014

Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk

Risikovurdering av de intense søtstoffene aspartam, acesulfam K og sukralose og konserveringsmiddelet benzosyre fra drikkevarer
2014: 26 21.11.2013 28.11.2014

Plantehelse

Risikovurdering av billen Agrilus planipennis som angriper asketrær
2014: 13 10.12.2013 24.11.2014

Dyrehelse og dyrevelferd

Risikovurdering av fiskehelse og fiskevelferd i ferskvannsoppdrett
2014: 12 22.11.2013 13.11.2014

Plantevernmidler

Helse og miljørisikovurdering av larven Chrysoperla Carnea brukt som plantevernmiddel
2014: 07 29.10.2013 10.11.2014

Plantevernmidler

Risikovurdering av plantevernmidlene Nemasys G og Nemasys H med nematoden Heterorhabditis bacteriophora
2014: 06 29.10.2013 10.11.2014

Dyrehelse og dyrevelferd

Risikovurdering av amøbeindusert gjellesykdom hos fisk
2014: 12 21.11.2013 30.10.2014

Genmodifiserte organismer

Endelig helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert mais T25 (C/F/95/12/07)
2014:10 17.10.2014

Genmodifiserte organismer

Endelig helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert mais 59122 (EFSA/GMO/NL/2005/12)
2014: 09 17.10.2014

Genmodifiserte organismer

Endelig helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert mais MON 89034 (EFSA/GMO/NL/2007/37)
2014:08 17.10.2014

Hygiene og smittestoffer

Vurdering av morsmelkerstatning og tilskuddsblanding med probiotisk bakteriestamme Lactobacillus fermentum CECT5716
2014: 03 12.12.2013 09.10.2014

Hygiene og smittestoffer | Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi

Vurdering av tre barnegrøter og en morsmelkerstatning med probiotisk bakteriestamme Bifidobacterium lactis Bb12 - oppdatering 2014
2014: 04 09.10.2014

Hygiene og smittestoffer

Retningslinjer for risikovurdering av mat som inneholder probiotika
2014: 05 19.05.2011 09.10.2014

Genmodifiserte organismer

Endelig helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert mais NK603 x MON810 (EFSA/GMO/UK/2004/01)
2014: 25 03.10.2014

Genmodifiserte organismer

Endelig helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert mais 1507
2014: 02 15.08.2014

Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk

Kommentar til SCCS' risikovurdering av aluminium i kosmetiske produkter
2014: 24 29.04.2014 21.05.2014

Fôr

Sink og kobber i produksjonen av gris og fjørfe – stoffenes skjebne og effekter i næringskjede og miljø
2014: 28 23.09.2013 19.05.2014

Hygiene og smittestoffer

Kvalitetskrav for vann til jordvanning
2014: 23 11.02.2014 07.05.2014

Hovedkomiteen | Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi | Dyrehelse og dyrevelferd | Plantehelse

Sammenligning av økologisk og konvensjonell mat og matproduksjon
2014: 22 19.12.2013 30.04.2014

Hovedkomiteen | Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi

Vurdering av nytte og risiko ved å bruke kaliumklorid som salterstatter i produksjon av matvarer
2014: 27 25.06.2013 24.04.2014

Genmodifiserte organismer

Endelig helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert mais Bt11 x GA21 (EFSA/GMO/UK/2007/49)
2014: 35 21.04.2014

Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk

Risikovurdering av de intense søtstoffene cyklamat, sakkarin, steviolglykosid, neohesperidin DC og neotam fra drikkevarer
2014: 21 21.11.2013 01.04.2014

Genmodifiserte organismer

Endelig helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert oljeraps MS8 x RF3 (Notification CBE9601)
2014: 29 28.03.2014

Hovedkomiteen

Trygg mat og kosmetikk, friske dyr og planter forutsetter forskning, kartlegging og overvåkning
2014: 20 20.03.2014

Plantevernmidler

Helse- og miljø-risikovurdering av nytt soppmiddel, Luna Privilege
2014: 17 24.10.2013 19.02.2014

Plantevernmidler

Helserisikovurdering av soppmiddelet Aviator Xpro EC 225
2014: 19 24.10.2013 04.02.2014

Plantevernmidler

Vurdering av klagers argumentasjon i klagesak om avslag på søknad om godkjenning av plantevernmiddelet Infinito
2014: 18 04.02.2014

Genmodifiserte organismer

Endelig helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert mais MIR604 (EFSA/GMO/UK/2005/11)
2014: 30 21.01.2014

Genmodifiserte organismer

Endelig helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert mais GA21 (EFSA/GMO/UK/2005/19)
2014: 31 21.01.2014

Genmodifiserte organismer

Endelig helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert mais Bt11 (EFSA/GMO/RX/Bt11)
2014: 32 21.01.2014

Genmodifiserte organismer

Endelig helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert mais MIR604 x GA21 (EFSA/GMO/UK/2007/48)
2014: 34 21.01.2014

Genmodifiserte organismer

Endelig helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert mais Bt11 x MIR604 x GA21 (EFSA/GMO/UK/2008/56)
2014: 33 21.01.2014

Genmodifiserte organismer

Endelig helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert mais Bt11 x MIR604 (EFSA/GMO/UK/2007/50)
2014: 36 21.01.2014

Plantevernmidler

Helserisikovurdering av plantevernmiddelet Plenum 50 WG
2012: 21 20.04.2012 26.06.2012

Vitenskapskomiteen for mat og miljø

T: 21 62 28 00
@: vkm@vkm.no

 

Postboks 222 Skøyen
0213 Oslo

Besøksadresse:

Sandakerveien 24 C (inngang D11) 0473 Oslo

Organisasjonsnummer:
983 744 516

 

Nettredaktør: Astrid Tvedt
Ansvarlig redaktør: Ingrid M. Høie