Risikovurderinger og andre publikasjonerkeyboard_arrow_down

Om EFSAkeyboard_arrow_down

Om VKMkeyboard_arrow_down

Hovedkomiteen og faggruppenekeyboard_arrow_down

Risikovurderinger og andre publikasjoner

Rapportnr Bestillt Publisering

Hygiene og smittestoffer

Tørket krydder som smittekilde for tarmpatogene bakterier
2007: 53 26.09.2007

Hygiene og smittestoffer

Ny vurdering av LGG i barnemat
2007: 38 23.03.2007 15.06.2007

Hygiene og smittestoffer

Qualified Presumption Safety - EFSA
2007: 14 14.01.2007 15.03.2007

Hygiene og smittestoffer

Risikovurdering av E-coli i den norske kjøttkjeden
2007: 13 25.10.2006 02.03.2007

Hygiene og smittestoffer

Vurdering av triklosan i forhold til utvikling av antibiotikaresistens
2007: 11 04.12.2006 02.03.2007

Hygiene og smittestoffer

Risikovurdering ved omsetning og konsum av råmelk
2007: 12 24.01.2007 02.03.2007

Hovedkomiteen | Hygiene og smittestoffer | Dyrehelse og dyrevelferd

Oppdatert risikovurdering fugleinfluensa - våren 2007
2007: 06 26.06.2006 15.02.2007

Hygiene og smittestoffer

Kommentar til rapport fra den franske vitenskapskomiteen Afssa vedrørende skrapesyke
2007: 05 24.01.2007 14.02.2007

Hovedkomiteen | Hygiene og smittestoffer | Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk

Risikovurdering av bruken av triklosan i kosmetiske produkter
2005: 05 23.03.2004 31.01.2005

Vitenskapskomiteen for mat og miljø

T: 21 62 28 00
@: vkm@vkm.no

 

Postboks 222 Skøyen
0213 Oslo

Organisasjonsnummer:
983 744 516


Nettredaktør: Tanya Kristiansen
Ansvarlig redaktør: Ingrid M. Høie