Risikovurderinger og andre publikasjonerkeyboard_arrow_down

Om EFSAkeyboard_arrow_down

Om VKMkeyboard_arrow_down

Hovedkomiteen og faggruppenekeyboard_arrow_down

Risikovurderinger og andre publikasjoner

Rapportnr Bestillt Publisering

Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi

Vurdering av konjacglucomannan
2006: 45 24.11.2006

Plantevernmidler

Risikovurdering av bruk av plantevernmiddelet Stomp - pendimentalin
2006: 46 07.09.2006 22.11.2006

Fôr

Revidert risikovurdering av BioProtein
2006: 43 08.05.2006 05.10.2006

Dyrehelse og dyrevelferd

Import av tropiske reker fra Hawaii
2006: 42 17.11.2005 03.10.2006

Plantevernmidler

Vurdering av risiko for akutte helseeffekter ved konsum av epler inneholdende rester av plantevernmiddelet dimetoat
Andre innspill 28.09.2006 29.09.2006

Forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester

Risikovurdering av hvitt fosfor
2006: 40 28.02.2006 13.09.2006

Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi

Vurdering av metode for fastsettelse av grenseverdier for vitaminer og mineraler i EU, respons på diskusjonsdokument fra EU
2006: 39 12.09.2006

Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi

Vurdering av salt tilsatt jod og fluor
2006: 38 08.08.2006

Plantevernmidler

Vurdering av reproduksjonskadelige og kreftfremkallende stoffer i kategori 1 og 2
2006: 37 16.11.2005 28.07.2006

Plantevernmidler

Risikovurdering av plantevernmiddelet Swirski-Mite
2006: 36 05.05.2006 28.07.2006

Plantevernmidler

Risikovurdering av konsentrerte MCPA-preparater
2006: 35 11.05.2006 28.07.2006

Genmodifiserte organismer

Risikovurdering av genmodifisert mais GA21 fra Syngenta
2006: 33 07.07.2006

Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi

Vurdering av 10 dietetiske produkter
2006: 32 15.05.2006 22.06.2006

Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi

Kommentarer til Draft Revised Discussion Paper on the Application of Risk Analysis to the work of CCNFSDU (Codex)
2006: 30 19.06.2006

Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi

Isomaltulose - vurderinger fra Advisory Committee for Novel Foods and Processes og Federal Institute for Risk Assessment
2006: 31 29.03.2006 19.06.2006

Plantevernmidler

Risikovurdering av plantevernmiddelet Sencor WG - metribuzin
2006: 27 16.11.2005 15.06.2006

Plantevernmidler

Risikovurdering av plantevernmiddelet Reglone - dikvatdibromid
2006: 28 16.11.2005 15.06.2006

Plantevernmidler

Risikovurdering av plantevernmiddelet Ramrod FL
2006: 25 08.03.2006 15.06.2006

Plantevernmidler

Risikovurdering av plantevernmiddelet Goltix
2006: 26 08.03.2006 15.06.2006

Plantevernmidler

Risikovurdering av bruk av plantevernmiddelet Afalon F - linuron
2006: 29 05.09.2005 15.06.2006

Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk

Risikovurdering forbundet med bruk av parabener i kosmetiske produkter
2006: 24 06.09.2004 14.06.2006

Forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester

Vurdering/kommentering av SFT-rapport Kartlegging av nye organiske miljøgifter i 2004
2006: 23 19.09.2005 01.06.2006

Dyrehelse og dyrevelferd

Dyrevelferdsmessig risikovurdering av produksjon av 0-årssmolt
2006: 22 05.07.2005 31.05.2006

Hovedkomiteen | Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk

Anvendelse av "threshold of toxicological concern" (TTC)-prinsippet i VKMs risikovurderinger
2006: 21 24.05.2006

Hygiene og smittestoffer

Vurdering av risiko knyttet til bruk av kompostert avfall fra produksjon av bacitracin
2006: 18 20.09.2005 10.05.2006

Genmodifiserte organismer

Risikovurdering av genmodifisert soya A2704-12 fra Bayer CropScience
2006: 19 10.05.2006

Forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester

Vurdering av funn av azaspiracidtoksiner i krabbe
2006: 17 29.03.2006

Hovedkomiteen | Fôr | Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi | Forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester

Et helhetssyn på fisk og annen sjømat i norsk kosthold
2006: 16 24.05.2004 27.03.2006

Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi

Vurdering av kriterier for å inkludere/stryke næringsstofforbindelser i Codex' positivliste
2006: 15 17.03.2006

Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi

Vurdering av bruk av bor i kosttilskudd og næringsmidler til spesielle ernæringsmessige behov
2006: 14 15.03.2006

Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi

Vurdering av delvis hydrolysert guarkjernemel
2006: 13 05.03.2006

Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi

Vurdering av dansk modell for risikovurdering av berikningssaker
2006: 12 27.02.2006

Hygiene og smittestoffer

Risikovurdering vedrørende upasteurisert melk og fløte
2006: 10 05.04.2005 16.02.2006

Hygiene og smittestoffer

Risikovurdering vedrørende Listeria monocytogenes relatert til gravides konsum av sushi
2006: 08 01.02.2006

Dyrehelse og dyrevelferd

Risikovurdering - avhorning og kastrasjon av kalv og kje
2006: 09 01.07.2005 01.02.2006

Genmodifiserte organismer

Helserisikovurdering av genmodifisert raps GT73 fra Monsanto. C/NL/98/11
2006: 06 17.01.2006

Genmodifiserte organismer

Helserisikovurdering av genmodifisert mais MON863 fra Monsanto C/DE/029
2006: 07 17.01.2006

Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk

Migrasjon av metylendianilin fra kjøkkenredskaper
2006: 05 23.02.2005 11.01.2006

Forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester

Risikovurdering av PAH i skjell
2006: 04 06.01.2006

Forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester

Risikovurdering av kvikksølv i torskefilet
2006: 02 06.01.2006

Forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester

Risikovurdering av bly og kadmium i skjell
2006: 03 06.01.2006

Fôr

Commentary on dietary exposure on endosulfan in fish
2006: 01 02.01.2006

Vitenskapskomiteen for mat og miljø

T: 21 62 28 00
@: vkm@vkm.no

 

Postboks 222 Skøyen
0213 Oslo

Besøksadresse:

Sandakerveien 24 C (inngang D11) 0473 Oslo

Organisasjonsnummer:
983 744 516

 

Nettredaktør: Astrid Tvedt
Ansvarlig redaktør: Ingrid M. Høie