Risikovurderinger og andre publikasjonerkeyboard_arrow_down
Om EFSAkeyboard_arrow_down
Om VKMkeyboard_arrow_down
Hovedkomiteen og faggruppenekeyboard_arrow_down
Hjem /
Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi
Bestilt: 15.05.2006
Rapportnr: 2006: 32
Publisert: 22.06.2006
Brödtekst
Kontakt
Bente Mangschou
Prosjektleder. Klinisk ernæringsfysiolog
T: 21 62 28 07 Send e-post
Vitenskapskomiteen for mat og miljø
T: 21 62 28 00@: vkm@vkm.no
Postboks 222 Skøyen0213 Oslo
Besøksadresse:
Sandakerveien 24 C (inngang D11) 0473 Oslo
Personvernerklæring/Cookies
Organisasjonsnummer:983 744 516
Nettredaktør: Tanya KristiansenAnsvarlig redaktør: Ingrid M. Høie
Intranett: Risken
Facebook
Twitter
LinkedIn