VKM-logo

Risikovurderingerkeyboard_arrow_down

Om EFSAkeyboard_arrow_down

Om VKMkeyboard_arrow_down

Hovedkomiteen og faggruppenekeyboard_arrow_down

Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi

Omestret fett

Rapportnr: 2005: 16

Bestilt: 27.08.2004

Publisert: 18.03.2005

Last ned hele rapporten arrow_downward

Hovedbudskap:

Faggruppe 7 i VKM har behandlet en forespørsel fra Mattilsynet knyttet til omestret fett. Mattilsynet ønsket at VKM skulle gi en definisjon på hva slags type fett som dannes ved omestring, hva som skjer med fettes egenskaper ved omestring, om omestret fett representerer en risiko og hvilke forskjeller det er i egenskaper hos fettsyrene herdet fett og omestret fett.


Kontakt

Bente Mangschou

Prosjektleder, klinisk ernæringsfysiolog

T: 21 62 28 07
Send e-post

Vitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM)

T: 21 62 28 00
@: vkm@vkm.no

 

Postboks 4404 Nydalen
0403 Oslo

Besøksadresse:

Sandakerveien 24 C (inngang D11) 0473 Oslo

Organisasjonsnummerr:
983 744 516

 

Nettredaktør: Astrid Tvedt
Ansvarlig redaktør: Ingrid M. Høie