Vitenskapelige vurderinger og andre publikasjoner

Looking for risk assessments in English? Try our English language search
Tittel Rapportnr Bestillt Publisering

Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi

Vurdering av særnorske forhold for produkter som er godkjent som ny mat i EU
2013: 45 20.12.2013

Hovedkomiteen | Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk | Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi | Forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester

Nytte- og risikovurdering av morsmelk for barns helse i Norge
2013: 44 14.12.2009 12.12.2013

Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi

Risikovurdering av aminosyrene histidin, metionin, S-adenosylmetionin og tryptofan i fri form
2013: 10 28.08.2012 11.03.2013

Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi

Vurdering av maksimumsgrenser for vitamin A og vitamin D i kosttilskudd
2013: 01 11.10.2012 10.01.2013

Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi

Revurdering av modell for beriking av mat og drikke
2013: 02 16.10.2012 10.01.2013