Vitenskapelige vurderinger og andre publikasjoner
- Viser alle
- Hovedkomiteen
- CITES
- Dyrehelse og dyrevelferd
- Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi
- Forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester
- Biologisk mangfold
- Fôr
- Genmodifiserte organismer - mat og fôr
- Hygiene og smittestoffer
- Mikrobiell økologi
- Plantehelse
- Plantevernmidler
- Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk
- Andre stoffer
- Annet
Tittel |
Rapportnr |
Bestillt |
Publisering ![]() |
---|---|---|---|
Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Risikogruppering av aminosyrer |
2011: 21 | 29.08.2011 | 28.11.2011 |
Hovedkomiteen | Fôr | Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Beskrivelse av fremstilling og risikovurdering av nedbrytningsstoffer og oksidasjonsprodukter i fiskeoljer |
2011: 19 | 15.12.2008 | 19.10.2011 |
Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Vurdering av negative og positive helseeffekter av omega-3-fettsyrer i kosttilskudd og berikede matvarer |
2011: 14 | 15.12.2008 | 28.06.2011 |