Vitenskapelige vurderinger og andre publikasjoner
- Viser alle
- Hovedkomiteen
- CITES
- Dyrehelse og dyrevelferd
- Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi
- Forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester
- Biologisk mangfold
- Fôr
- Genmodifiserte organismer - mat og fôr
- Hygiene og smittestoffer
- Mikrobiell økologi
- Plantehelse
- Plantevernmidler
- Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk
- Andre stoffer
- Annet
Tittel |
Rapportnr |
Bestillt |
Publisering ![]() |
---|---|---|---|
Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Vurdering av maksimumsgrenser for en rekke vitaminer og mineraler |
2007: 66 | 26.10.2007 | 10.12.2007 |
Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Vurdering av 10 dietetiske produkter |
2007: 59 | 29.09.2007 | 20.11.2007 |
Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Vurdering av 9 dietetiske produkter |
2007: 42 | 28.08.2007 | |
Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Vurdering av Initial Report D-tagatose som ny mat/ingrediens |
2007: 39 | 15.05.2007 | 26.06.2007 |
Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Vurdering av lykopen fra Blakeslea trispora som ny mat/ingrediens |
01.02.2007 | 04.06.2007 | |
Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Vurdering av rapsfrøolje rik på uforsåpbare komponenter som ny mat/ingrediens |
2007: 34 | 01.02.2007 | 21.05.2007 |
Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Vurdering av maiskimolje rik på uforsåpbare komponenter som ny mat/ingrediens |
01.02.2007 | 21.05.2007 | |
Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Dispensasjoner fra merkeforskriften |
2007: 17 | 21.03.2007 | 23.04.2007 |
Hovedkomiteen | Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk | Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Sukker og søtstoffer i brus, saft og nektar |
2007: 10 | 07.03.2005 | 01.03.2007 |
Hovedkomiteen | Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk | Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Risikovurdering av ingredienser i "energidrikker" |
2005: 04 | 29.03.2004 | 26.01.2005 |