Vitenskapelige vurderinger og andre publikasjoner
- Viser alle
- Hovedkomiteen
- CITES
- Dyrehelse og dyrevelferd
- Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi
- Forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester
- Biologisk mangfold
- Fôr
- Genmodifiserte organismer - mat og fôr
- Hygiene og smittestoffer
- Mikrobiell økologi
- Plantehelse
- Plantevernmidler
- Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk
- Andre stoffer
- Annet
Tittel |
Rapportnr |
Bestillt |
Publisering ![]() |
---|---|---|---|
Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Vurdering av konjacglucomannan |
2006: 45 | 24.11.2006 | |
Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Vurdering av metode for fastsettelse av grenseverdier for vitaminer og mineraler i EU, respons på diskusjonsdokument fra EU |
2006: 39 | 12.09.2006 | |
Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Vurdering av 10 dietetiske produkter |
2006: 32 | 15.05.2006 | 22.06.2006 |
Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Kommentarer til Draft Revised Discussion Paper on the Application of Risk Analysis to the work of CCNFSDU (Codex) |
2006: 30 | 19.06.2006 | |
Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Isomaltulose - vurderinger fra Advisory Committee for Novel Foods and Processes og Federal Institute for Risk Assessment |
2006: 31 | 29.03.2006 | 19.06.2006 |
Hovedkomiteen | Fôr | Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi | Forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester Et helhetssyn på fisk og annen sjømat i norsk kosthold |
2006: 16 | 24.05.2004 | 27.03.2006 |
Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Vurdering av kriterier for å inkludere/stryke næringsstofforbindelser i Codex' positivliste |
2006: 15 | 17.03.2006 | |
Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Vurdering av bruk av bor i kosttilskudd og næringsmidler til spesielle ernæringsmessige behov |
2006: 14 | 15.03.2006 | |
Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Vurdering av delvis hydrolysert guarkjernemel |
2006: 13 | 05.03.2006 | |
Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Vurdering av dansk modell for risikovurdering av berikningssaker |
2006: 12 | 27.02.2006 |