Søk

Søket covid 19 ga 4 treff

Avgrens søket

  • Blogg 0
  • Nytt fra EFSA 3
  • Våre folk 0
  • Risikovurderinger 0
  • Tema 0
  • Siste fra VKM 1

Dokumenttype

  • Nettsider 4
  • PDF 0
  • Office-dokument 0

Sist endret

  • Mer enn ett år siden 0
  • Siste måned 0
  • Siste år 4
  • Siste uke 0
  1. Covid-19: ingen holdepunkt for smitte fra husdyr og mat Den franske risikovurderingsmyndighet, ANSES, har opprettet en ekspertgruppe for å vurdere potensialet for overføring av koronavirus via husdyr

  2. Mattilsynet. Her er lenke til Folkehelseinstituttet . Du finner også noe informasjon om covid-19 og mat hos Den europeiske myndighet for næringsmiddeltrygghet, EFSA , og hos VKMs søsterorganisasjon i Tyskland

  3. Koronavirus : ikke noe tyder på at det smitter via mat Det er på nåværende tidspunkt ikke noe som tyder på at mat er en kilde til eller smittevei for koronaviruset (Covid-19), ifølge Den europeiske

  4. av Covid-19 hos mennesker var infisert av SARS-CoV-2 relatert til mink, og at det var smittede minkdyr på over 200 minkfarmer. Anbefal er tiltak Vurderingen, som ble publisert 13. november, anbefaler