Looking for English content? Try our English language search

Risikovurderinger og andre publikasjonerkeyboard_arrow_down

Om EFSAkeyboard_arrow_down

Om VKMkeyboard_arrow_down

Hovedkomiteen og faggruppenekeyboard_arrow_down

Søk

Søket covid 19 ga 4 treff

Avgrens søket

  • Blogg 0
  • Nytt fra EFSA 3
  • Våre folk 0
  • Risikovurderinger 0
  • Tema 0
  • Siste fra VKM 1

Dokumenttype

  • Nettsider 4
  • PDF 0
  • Office-dokument 0

Sist endret

  • Mer enn ett år siden 0
  • Siste måned 1
  • Siste år 4
  • Siste uke 0
  1. Fil/dokument Covid-19: ingen holdepunkt for smitte fra husdyr og mat

    Covid-19: ingen holdepunkt for smitte fra husdyr og mat Den franske risikovurderingsmyndighet, ANSES, har opprettet en ekspertgruppe for å vurdere potensialet for overføring av koronavirus via husdyr

  2. Fil/dokument VKM og informasjon om koronaviruset

    Mattilsynet. Her er lenke til Folkehelseinstituttet . Du finner også noe informasjon om covid-19 og mat hos Den europeiske myndighet for næringsmiddeltrygghet, EFSA , og hos VKMs søsterorganisasjon i Tyskland

  3. Fil/dokument Koronavirus : ikke noe tyder på at det smitter via mat

    Koronavirus : ikke noe tyder på at det smitter via mat Det er på nåværende tidspunkt ikke noe som tyder på at mat er en kilde til eller smittevei for koronaviruset (Covid-19), ifølge Den europeiske

  4. Fil/dokument SARS-CoV-2-smitte mellom mink og mennesker: ECDC anbefaler tiltak i ny vurdering  

    av Covid-19 hos mennesker var infisert av SARS-CoV-2 relatert til mink, og at det var smittede minkdyr på over 200 minkfarmer. Anbefal er tiltak Vurderingen, som ble publisert 13. november, anbefaler

Vitenskapskomiteen for mat og miljø

T: 21 62 28 00
@: vkm@vkm.no

 

Postboks 222 Skøyen
0213 Oslo

Organisasjonsnummer:
983 744 516


Nettredaktør: Tanya Kristiansen
Ansvarlig redaktør: Ingrid M. Høie