Publikasjonerkeyboard_arrow_down
Om EFSAkeyboard_arrow_down
Om VKMkeyboard_arrow_down
Hovedkomiteen og faggruppenekeyboard_arrow_down
VKM Report og VKM Bulletin
Les om våre to rapportserier her.
Vitenskapelige vurderinger og andre publikasjoner
Bruk filtre å finne publikasjoner.
Internasjonale samarbeidspartnere
Her finner du mer informasjon om EFSA og CITES.
Våre folk
Her finner du informasjon som CV og habilitetserklæringer for medlemmer og ansatte.
Vi vurderer risiko for Mattilsynet og Miljødirektoratet, som bruker vurderingene til å utarbeide råd, gi tillatelser, utvikle regelverk og gi innspill til departementene. Les mer om VKM her
Hovedbudskap: Ved grilling kan det dannes flere helseskadelige stoffer enn ved steking i panne. For de fleste er det lav risiko knyttet til å spise grillmat.
Meld deg på VKMs nyhetsbrev
Nytt fra VKM
Alle meldinger fra VKM
VKM deltar i det europeiske partnerskapet for vurdering av risiko fra kjemikalier (PARC). Les mer.
CHANGE
VKM leder samarbeidet for å harmonisere vurderingen av neste generasjonsbevis (CHANGE). Les mer.
Andre besøker
Siste fra EFSA
Alle meldinger fra EFSA