Hopp til innhold Hopp til søk

Faggruppen for tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk

    

Avsluttede risikovurderinger sortert etter årstall

Navn Dokumentnr Bestilt Avsluttet
Risikovurderinger av "andre stoffer" i kosttilskudd og energidrikker 05.05.2015 12.12.2016
Oversikt over risikovurderinger som er gjort av “andre stoffer" 06.05.2014 04.12.2014
Risikovurdering av de intense søtstoffene aspartam, acesulfam K og sukralose og konserveringsmiddelet benzosyre fra drikkevarer 13/406 21.11.2013 28.11.2014
Kommentar til SCCS' risikovurdering av aluminium i kosmetiske produkter 29.04.2014 21.05.2014
Vurdering av nytte og risiko ved å bruke kaliumklorid som salterstatter i produksjon av matvarer 12/106 25.06.2013 24.04.2014
Risikovurdering av de intense søtstoffene cyklamat, sakkarin, steviolglykosid, neohesperidin DC og neotam fra drikkevarer 21.11.2013 01.04.2014
Nytte- og risikovurdering av morsmelk for barns helse i Norge 10/003 14.12.2009 12.12.2013
Vurdering av lokaltoksiske virkninger/irritasjon av vitamin A i kosmetikk 13/405 29.04.2013 28.11.2013
Svar på innsigelser fra The Retinol Consortium til «Risikovurdering av vitamin A (retinol og retinylestere) i kosmetiske produkter» 13/404 15.04.2013
Risikovurdering av aluminium i næringsmidler og kosmetiske produkter i den norske befolkningen 11/504 24.10.2012 05.04.2013
Risikovurdering av furaninntak i den norske befolkningen 10/404 20.08.2010 20.09.2012
Risikovurdering av vitamin A (retinol og retinylestere) i kosmetiske produkter 10/405 11.04.2011 22.08.2012
Kommentarer til SCCSs vurdering av parabener i kosmetiske produkter 11/404 25.11.2011 02.12.2011
Vurdering av oppdatert søknad om bruk av Fullerene C60 som tilsetningsstoff til mat 10/406 19.11.2010 17.12.2010
Risikovurdering av inntaket av kumarin i den norske befolkningen 09/405 09.06.2009 13.10.2010
Vurdering av EUs eksponeringsmodell for stoffer som migrerer fra matkontaktmaterialer 06/406 14.11.2006 18.12.2009
Oppdatert risikovurdering av ingredienser i "energidrikker" 09/404 23.03.2009 11.05.2009
Sensibilisering forårsaket av eksponering for kosmetiske produkter 07/404 14.01.2008 16.01.2009
Vurdering av fire studier der bisfenol A er undersøkt med hensyn til skader under utvikling av nervesystemet 08/404 10.03.2008 18.06.2008
Kombinerte effekter av kjemiske stoffer i mat og drikke 06/404 23.06.2006 07.04.2008
Vurdering av hyperaktivitet og syntetiske fargestoffer i kombinasjon med natriumbenzonat 07/407 15.01.2008 12.03.2008
Risikovurdering av N-etyl-toluensulfonamid (NETSA) 07/406 14.03.2007 07.03.2008
Risikovurdering av koffein i kosttilskudd 07/405 13.07.2007 01.11.2007
Vurdering av søknad om bruk av Fullerene C60 som tilsetningsstoff til mat 07/405 13.07.2007 01.11.2007
Risikovurdering - UV-stråling og bruk av solkrem 06/407 02.11.2006 06.06.2007
Vurdering av helserisiko ved konsum av grillet mat 06/505 30.10.2006 22.05.2007
Risikovurdering av utlekking av nikkel, kobolt, sink, jern, kobber og mangan fra keramiske produkter 05/407 24.05.2005 02.05.2007
Sukker og søtstoffer i brus, saft og nektar 05/704 07.03.2005 01.03.2007
Risikovurdering av hvitt fosfor 06/504 06.03.2006 13.09.2006
Risikovurdering forbundet med bruk av parabener i kosmetiske produkter 05/408 06.09.2004 14.06.2006
Anvendelse av "threshold of toxicological concern" (TTC)-prinsippet i VKMs risikovurderinger 05/902 24.05.2006
Migrasjon av metylendianilin fra kjøkkenredskaper 05/405 25.02.2005 11.01.2006
Risikovurdering av bruken av dietylftalat (DEP) i kosmetiske produkter 05/406 18.03.2005 20.12.2005
Furfural som aroma i kosmetiske produkter og næringsmidler 05/404 04.02.2005 13.09.2005
Vurdering av bruken av Henna som hårfargemiddel 04/407 23.03.2004 01.07.2005
Høringsuttalelse fra VKM til EFSAs forslag til en risikovurderingsmodell for stoffer som er både gentoksiske og kreftfremkallende 05/901 27.05.2005
Migrasjon av epoksidert soyaolje (ESBO) og 2-etylheksansyre (2-EHA) til barnemat 04/411 08.10.2004 08.03.2005
Risikovurdering av bruken av triklosan i kosmetiske produkter 04/406 23.03.2004 31.01.2005
Risikovurdering av ingredienser i "energidrikker" 04/701 29.03.2004 26.01.2005
Risikovurdering av utlekking av bly og kadmium fra glass, metallvarer og ikke-keramiske gjenstander uten emaljebelegg 04/404 02.07.2004 20.12.2004
Migrasjon av N-etyl-toluensulfonamid (NETSA) fra ostefilm til næringsmiddelsimulant 04/405 31.03.2004 09.11.2004
Risikovurdering av utlekking av bly og andre tungmetaller fra keramiske produkter 04/403 26.01.2004 19.10.2004
Vurdering av sulfittmatter og tilbakeholdelsestid for druer 04/402 02.03.2004 01.06.2004
Vurdering av analyser av næringsmidler konservert i hermetikkbokser på det norske markedet 04/401 09.01.2004 17.02.2004