Søk

Søket aspartam ga 3 treff

Avgrens søket

  • Blogg 0
  • Nytt fra EFSA 0
  • Våre folk 0
  • Risikovurderinger 3
  • Tema 0
  • Siste fra VKM 0

Dokumenttype

  • Nettsider 3
  • PDF 0
  • Office-dokument 0

Sist endret

  • Mer enn ett år siden 3
  • Siste måned 0
  • Siste år 0
  • Siste uke 0
  1. Fil/dokument Risikovurdering av de intense søtstoffene aspartam, acesulfam K og sukralose og konserveringsmiddelet benzosyre fra drikkevarer
    Risikovurdering

    Risikovurdering av de intense søtstoffene aspartam, acesulfam K og sukralose og konserveringsmiddelet benzosyre fra drikkevarer Bestilt: 21.11.2013 Rapportnr: 2014: 26 Publisert: 28.11.2014 Last

  2. Fil/dokument Risikovurdering av de intense søtstoffene cyklamat, sakkarin, steviolglykosid, neohesperidin DC og neotam fra drikkevarer
    Risikovurdering

    i seg søtstoffene fra mat eller bordsøtningsmidler. Det kan ikke utelukkes at det kan være et betydelig bidrag fra disse kildene. Risikovurdering av de intense søtstoffene aspartam, acesulfam K og sukralose

  3. Fil/dokument Sukker og søtstoffer i brus, saft og nektar
    Risikovurdering

    Errata) til den trykte versjonen av rapporten play_arrow Risikovurdering av de intense søtstoffene aspartam, acesulfam K og sukralose og konserveringsmiddelet benzosyre fra drikkevarer (2014)